WIK FEEST 2024

Stap binnen in de wervelende wereld van acrobatiek, dans en gratie tijdens ons jaarlijkse gym- en dansfeest! Dit is het moment waarop onze gymnasten en dansers schitteren en hun ongelooflijke talenten tonen. Van sierlijke vloeroefeningen over adembenemende sprongen tot meezwepende choreo’s, er is voor ieder wat wils. Kom en steun onze atleten terwijl ze vliegen, draaien en balanceren in een spectaculaire show die het hele gezin zal betoveren. Mis deze kans niet om deel uit te maken van de magie en vier samen met ons de sportieve geest en de passie voor gym en dans. Zet het in je agenda: het WIK feest!, waar sport en plezier hand in hand gaan!

 

De kaartverkoop loopt van 11 mei tot net voor de start van de show. Aan de deur betaal je 2 euro extra. Koop je kaarten via onderstaande knoppen.

wik bar 2024

Ook dit jaar organiseren we het bargebeuren weer in de Albert Milhzaal. Je kunt er terecht voor de show, tijdens de pauze en uitaard na de show om gezellig na te keuvelen.

Je kunt cash betalen aan de bar of drankkaarten kopen en die cash of met payconiq betalen. Allen daarheen!

Mis het WIK Feest niet!

We zijn verheugd u uit te nodigen voor deze bijzondere avond, waar we samen komen om te genieten van een avond vol entertainment. De Koninklijke Stallingen zijn een historisch monument in het hart van de stad en vormen de perfecte achtergrond voor dit speciale evenement. Het programma begint om 19u30, dus zorg ervoor dat u op tijd bent zodat u niets van de actie mist!

Met dank aan de WIK Sponsors

Het WIK-feest is een bijzonder evenement dat alleen mogelijk is gemaakt dankzij de steun van onze geweldige sponsors!