MCore Services

Oostendenaars Michaël Vanderschelde en Jennifer Ferguson mogen dan wel jong zijn, aan ambitie geen gebrek.

Met een uiteenlopende studie-achtergrond gooiden ze een aantal jaar geleden het roer om. Uit passie voor het www en de goesting om bedrijven te helpen, startten de twee autodidacten MCore Services op. Hun gedrevenheid en dynamiek is voelbaar vanaf het eerste moment tot lang na de oplevering.

Wil je een webshop superdeluxe? Of eerder een minimalistische website als visitekaartje? Met onze kennis werken we jouw digitale winkel uit, volledig zoals jij dat wilt! En dat voor een vaste prijs. Geen onaangename verrassingen dus! Je website dan meteen ook koppelen aan Teamleader, een configurator laten ontwikkelen voor je webwinkel of stijlvolle foto’s nemen voor je vastgoedsite … dankzij ons complete aanbod gaan we bij MCore Services tot de kern van je online verkoopskanalen!

MCore Services ontwikkelde de website van WIK Oostende als een sponsorproject waarbij ze garant staan voor digitale begeleiding.

Sponsor WIK Oostende

Ben je ondernemer? Spreekt de missie van WIK Oostende je aan?

Dan kan je er ook voor kiezen om ons te sponsoren. We voorzien dan dat jouw logo en je gegevens op onze website gepubliceerd worden én je voorziet onze leden van dingen die ze nodig hebben om hun sport te kunnen uitoefenen.

WIK, dankzij onze sponsors