Deweert Sport

Deweert Sport werd als fiets- en tennishandel opgericht door Louis Deweert in 1928.
De winkel in de Torhoutsesteenweg 1 werd gedurende de jaren 1960, ’70, ’80 en ’90 olv Jozef, Greta, Rosa en Paul Deweert uitgebouwd tot de grootste sportspeciaalzaak van de kust.

In 1968 volgde een uitbreiding met een grote ruimte voor outdoormateriaal in de Henri Serruyslaan 2. In 2003 hebben Filip Deweert en Koen Lenoir als 3de generatie van de familie Deweert alle activiteiten overgenomen.
De familiezaak onderging een grondige facelift. Na talrijke verbouwingen, enkele uitbreidingen en praktische veranderingen ontvangen we de klanten nu in een van de grootste onafhankelijke sportzaken van België.

Vandaag de dag bieden we bijna 4000 m2 vol sport, fun, fashion, fitness, watersport, wintersport, ruitersport, camping, outdoor en adventure aan.
27 gespecialiseerde medewerkers ontvangen de klanten met alle nodige informatie, advies en service.
Door onze intensieve samenwerking met alle grote sportclubs in Oostende zorgen we elk seizoen voor de meest gespecialiseerde up-date sportartikels.

Deweert Sport werd uitgeroepen tot ‘trots van Oostende’ in de categorie kleinhandel.
Een maand lang konden Oostendenaars stemmen op bedrijven waar men in Oostende trots op kan zijn.

Sponsor WIK Oostende

Ben je ondernemer? Spreekt de missie van WIK Oostende je aan?

Dan kan je er ook voor kiezen om ons te sponsoren. We voorzien dan dat jouw logo en je gegevens op onze website gepubliceerd worden én je voorziet onze leden van dingen die ze nodig hebben om hun sport te kunnen uitoefenen.

WIK, dankzij onze sponsors