Tumbling

Onze tumblingafdeling biedt een competitief programma voor zowel jongens als meisjes vanaf 8 jaar.

Inschrijven voor Tumbling?

Tumbling: Voor de Avontuurlijke Gymnasten

Als je op zoek bent naar een spannende en dynamische tak van gymnastiek, dan is onze tumblingafdeling precies wat je zoekt. Tumbling is een competitieafdeling voor kinderen vanaf 8 jaar die houden van snelheid, kracht en spectaculaire bewegingen.

Wat is Tumbling?

Tumbling is een vorm van gymnastiek die zich richt op snelle opeenvolgingen van acrobatische bewegingen uitgevoerd op een lange, verende baan. Het combineert kracht, snelheid en behendigheid om indrukwekkende reeksen te laten zien. Tumbling is niet alleen uitdagend, maar ook ontzettend leuk en geeft kinderen een geweldige manier om hun atletische vaardigheden te ontwikkelen.

Voor Wie?

Onze tumblingafdeling is voor kinderen vanaf 8 jaar die een passie hebben voor gymnastiek en graag deelnemen aan competitie. Je hebt al wat gymnastiekervaring nodig om bij deze groep aan te sluiten.

Wedstrijden

Er zijn trainingen op A-, B- en I-niveau. Onze gymnasten nemen deel aan verschillende wedstrijden gedurende het jaar, variërend van provinciale tot nationale niveaus.

Hou de website in de gaten voor het selectiemoment van deze groep.

Het lidgeld voor de competitiegroep gymnastiek bedraagt € 15,00 per trainingsuur per trimester. We factureren in september, december en maart. Competitiegymnasten die uitkomen op wedstrijden betalen bovendien een wedstrijdlicentie van € 50,00 en een deelname in de wedstrijdkosten van € 30,00 per wedstrijdseizoen.

Elke groep zal ook nog specifieke kledij moeten aankopen. Deze kosten variëren per jaar en worden je tijdig door de verantwoordelijke medegedeeld.

Er is verplichte administratie- en verzekeringskost van € 20,00. Je kan kiezen voor een bijkomende verzekering van € 5,00 die een hogere dekking biedt.

  • 3de leerjaar
  • 4de leerjaar
  • 5de leerjaar
  • 6de leerjaar
  • Middelbaar
  • Volwassenen (17+)

  • Gymnastiek

Lesmomenten voor Tumbling

Contacteer de verantwoordelijke van Tumbling

Heb je een vraag? Klik op de foto om een mail te sturen naar de verantwoordelijke en ze helpen je zo snel mogelijk verder!

Gwenny Vandendriessche
Team Manager Tumbling

WIK, dankzij onze sponsors