Trampoline

Competitie trampolinespringen voor jongens en meisjes vanaf 8 jaar.

Inschrijven voor Trampoline?

Trampoline: Voor Jonge Springtalenten

Ben je op zoek naar een spannende en dynamische sport voor je kind? Onze competitieafdeling trampoline is perfect voor kinderen vanaf 8 jaar die houden van springen en spectaculaire luchtacrobatiek.

Wat is Trampoline?

Trampoline is een uitdagende en leuke sport waarbij gymnasten spectaculaire sprongen en acrobatische bewegingen uitvoeren op een trampoline. Het vereist kracht, coördinatie, flexibiliteit en een goed gevoel voor ritme en timing. Kinderen leren niet alleen technische vaardigheden, maar ontwikkelen ook hun zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen.

Voor Wie?

Onze trampolineafdeling is speciaal voor kinderen vanaf 8 jaar die willen deelnemen aan competitie.

Om in te stappen is een basiskennis van turnen vereist! Hou de website in de gaten voor het selectiemoment van deze groep.

Wedstrijden

Er zijn trainingen op A-, B- en I-niveau. Onze gymnasten nemen deel aan verschillende wedstrijden gedurende het jaar, variërend van provinciale tot nationale niveaus.

Het lidgeld voor de competitiegroep gymnastiek bedraagt € 15,00 per trainingsuur per trimester. We factureren in september, december en maart. Competitiegymnasten die uitkomen op wedstrijden betalen bovendien een wedstrijdlicentie van € 50,00 en een deelname in de wedstrijdkosten van € 30,00 per wedstrijdseizoen.

Elke groep zal ook nog specifieke kledij moeten aankopen. Deze kosten variëren per jaar en worden je tijdig door de verantwoordelijke medegedeeld.

Er is verplichte administratie- en verzekeringskost van € 20,00. Je kan kiezen voor een bijkomende verzekering van € 5,00 die een hogere dekking biedt.

  • 3de leerjaar
  • 4de leerjaar
  • 5de leerjaar
  • 6de leerjaar
  • Middelbaar
  • Volwassenen (17+)

  • Gymnastiek

Lesmomenten voor Trampoline

Contacteer de verantwoordelijke van Trampoline

Heb je een vraag? Klik op de foto om een mail te sturen naar de verantwoordelijke en ze helpen je zo snel mogelijk verder!

Annick Deweert
Coördinator Trampoline en G-Gym, Jeugdsportcoördinator
Joeri De Jonghe
Secretaris - bestuurder

WIK, dankzij onze sponsors