Tieners

Gymmen voor studenten uit de middelbare school. Jongens en meisjes welkom!

Inschrijven voor Tieners?

Jongens en meisjes uit middelbare school zijn welkom Tieners.

Bij onze sportclub bieden we een leuke en uitdagende manier om fit te blijven en nieuwe vaardigheden te leren. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, je kunt op verschillende niveaus deelnemen en met diverse toestellen werken. Je leert sprongen, zwaaien, balanceren en rollen op de vloer en meer. Onze ervaren trainers begeleiden je bij elke stap, helpen je om je techniek te verbeteren en je zelfvertrouwen te vergroten.

Tienergymnastiek is perfect voor iedereen die graag beweegt, plezier wil maken en nieuwe vrienden wil ontmoeten. Je zult merken dat je niet alleen fysiek sterker wordt, maar ook mentaal groeit. De lessen zijn ontworpen om je uit te dagen en tegelijkertijd veel plezier te bieden. Door samen te trainen, ontstaan er hechte vriendschappen en een sterke teamgeest.

Bij de Tieners draait het om meer dan alleen gymnastiek; het gaat om een positieve en ondersteunende omgeving waar je jezelf kunt ontwikkelen. Kom langs en ervaar zelf hoe leuk en leerzaam tienergymnastiek kan zijn. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen aan jouw doelen te werken!

Het lidgeld voor de recreatieve groep bedraagt € 119,00 per turnjaar (september tot juni).

Er is verplichte administratie- en verzekeringskost van € 20,00. Je kan kiezen voor een bijkomende verzekering van € 5,00 die een hogere dekking biedt.

  • Middelbaar
  • Volwassenen (17+)

  • Gymnastiek

Lesmomenten voor Tieners

Albert Milhzaal, Kaïrostraat, Oostende, België
Middelbaar, Volwassenen (17+)
Woensdag19:0020:30

Contacteer de verantwoordelijke van Tieners

Heb je een vraag? Klik op de foto om een mail te sturen naar de verantwoordelijke en ze helpen je zo snel mogelijk verder!

Caroline Van De Broecke
Coörindator recreagroepen
Virginie Lanssens
Boekhoudster, Coördinator Recreagroepen

WIK, dankzij onze sponsors