Dans Dames

Dans dames: de groep voor dames die graag dansen en plezier maken! Welkom vanaf 17 jaar.

Inschrijven voor Dans Dames?

Dans Dames: Dansplezier voor Iedereen

Welkom bij Dames Dans, de dansles voor dames die houden van bewegen op aanstekelijke muziek en willen genieten van een gezellige sfeer. Tijdens deze lessen komen doorheen het jaar verschillende dansstijlen aan bod, waaronder jazz, hiphop, salsa en disco. Of je nu al jaren danst of nog nooit een stap hebt gezet, iedereen is welkom!

Wat Kun Je Verwachten?

  1. Verschillende Dansstijlen: Bij Dames Dans ontdek je een breed scala aan dansstijlen. Van de energieke moves van hiphop tot de elegante bewegingen van jazz, de ritmische stappen van salsa en de vrolijke vibes van disco – er is voor ieder wat wils.
  2. Gezellige Sfeer: Onze lessen zijn gericht op samendans en gezelligheid. Het draait niet alleen om het leren van danspassen, maar ook om plezier hebben en samen genieten van de muziek en beweging.
  3. Geen Danservaring Vereist: Of je nu een ervaren danseres bent of nog nooit eerder hebt gedanst, iedereen kan meedoen. Onze lesgevers zorgen ervoor dat de lessen toegankelijk zijn voor alle niveaus en passen de danspassen aan zodat iedereen mee kan doen.
  4. Aanstekelijke Muziek: Elke les dansen we op muziek die je meteen in beweging brengt. De aanstekelijke ritmes en vrolijke melodieën zorgen ervoor dat je de dagelijkse stress vergeet en volop geniet van het moment.

Waarom Kiezen voor Dames Dans?

  • Plezier en Ontspanning: Dansen is een geweldige manier om te ontspannen en plezier te hebben. Het helpt je om je energie kwijt te kunnen en geeft een boost aan je humeur.
  • Bewegen en Fit Blijven: Dansen is een leuke manier om actief te blijven en je conditie te verbeteren. Het is een complete workout die je hele lichaam traint.
  • Sociale Interactie: Je ontmoet nieuwe mensen en maakt deel uit van een leuke dames die allemaal dezelfde passie delen.

Elke donderdag van 19.45u tot 20.45 uur in zaal Albert Milh.

Het lidgeld voor de recreatieve groep bedraagt € 88,00 per turnjaar (september tot juni).

Er is verplichte administratie- en verzekeringskost van € 20,00. Je kan kiezen voor een bijkomende verzekering van € 5,00 die een hogere dekking biedt.

  • Dans

Lesmomenten voor Dans Dames

Albert Milhzaal, Kaïrostraat, Oostende, België
Volwassenen (17+)
Donderdag19:4520:45

Contacteer de verantwoordelijke van Dans Dames

Heb je een vraag? Klik op de foto om een mail te sturen naar de verantwoordelijke en ze helpen je zo snel mogelijk verder!

Ine Rotsaert
Coördinator Dans

WIK, dankzij onze sponsors