Vorige week was er de internationale wedstrijd in het Spaanse Valladolid. WIK trok er naar toe met 8 jongeren. Alle gymnasten sprongen een prima wedstrijd!

Emma Gouwy kon bij de 11-12-jarigen beslag leggen op de zevende plaats, goed voor een finale. In die finale eindigde ze tenslotte op een verdienstelijke vijfde plaats! 

Amelie nam deel bij de 13-14-jarigen. Ze werd niet alleen derde in de voorronde maar wist bovendien de EK-limiet te springen: met een puntentotaal van 89.1 en een moeilijkheid van 9.7 voldeed ze ruimschoots aan de norm (87.500 met moeilijkheid 9.4). In de finale speelden de zenuwen teveel parten waardoor ze een medailleplaats niet kon weerhouden. 

Loïc nam de laatste 2 weken deel aan 2 World Cups. In Portugal zette hij een prima prestatie neer en eindigde 17de op 52 deelemers. In Spanje ging het helaas mis in de vrije reeks. Hij staat nog steeds op de 26ste plaats in de Wereldranglijst! 

Volgende afspraak is het WK voor Loïc (9-12/11) en de World Age Group Games voor Amelie en Maxim (16-19/11) in het Bulgaarse Sofia. We wensen alle gymnasten veel succes!