Beste WIK-er,
Beste ouder,

De (verlengde) paasvakantie zit erop! Vanaf maandag 19 april tem zondag 25 april gaan onze lessen terug van start volgens onderstaande regeling:

  • +19 jaar: met 4 buiten sporten (incl trainer)
  • 13-18 jaar: in een bubbel van 10 (excl trainer)  buiten sporten, met contact 
  • -13 jaar: in een bubbel van 10 (excl trainer) binnen sporten, met contact
                     in een bubbel van 10 (excl trainer) outdoor sporten, met contact 

De versoepelingen die er zijn gekomen na het overlegcomité van 14 april hebben enkel invloed op onze lessen voor +19 jarigen: Vanaf maandag 26 april mogen zij  buiten sporten in groepen van 10 (incl trainer) , zonder contact.

Indien er veranderingen zijn voor jouw lessen dan zul je hiervan op de hoogte gebracht worden door de groepsverantwoordelijke.

 De richtlijn van 1 hobby per kind blijft behouden. https://www.gymfed.be/nieuws/update-coronamaatregelen-1404

W.I.K. toont!

De 2de maal op rij saboteert Corona onze jaarlijkse traditie: W.I.K.-feest! We blijven echter niet bij de pakken zitten en komen met een leuk alternatief! 28, 29, 30 mei 2021 wordt een W.I.K.-weekend waarin we al onze leden proberen in de kijker te zetten! De concrete planning sturen we zo snel mogelijk door, dus hou de komende weken zeker je mailbox in de gaten!

Het laatste weekend van mei is nog veraf en we hopen dan ook samen met jullie op nog betere vooruitzichten! Samen houden we onze inspanningen vol om coronaproof te sporten en blijven vooral bewegen!

Sportieve groeten.

Het W.I.K.-bestuur